Elektrikli Çekici / Yük Çekicisi / Havaalanı Çekici / Tow Truck Nedir?

Elektrikli Çekici / Yük Çekicisi / Havaalanı Çekici / Tow Truck / Terminal Çekici

Elektrikli Çekici / Yük Çekicisi / Havaalanı Çekici / Tow Truck:

Depo, fabrika, havaalanı vb. tesislerde, üretilen ürünlerin veya havaalanlarındaki bavul gibi ağır yükleri çekmeye ve itmeye yarayan, hem iş gücünden hem de zamandan tasarruf ettiren ekipmandır. Elektrikli çekicilerin en büyük avantajı paletsiz malzeme taşınmasına olanak sağlamasıdır. Aynı zamanda akülü çekiciler 1 ‘den fazla yükü daha az operatör kullanarak taşınmasını sağlar buda maliyet ve zaman avantajı kazanımı demektir.3 veya 4 tekerli akülü çekiciler olduğu gibi ayakta veya oturarak kullanım seçeneği vardır. Havaalanlarında, hastanelerde, alışveriş merkezlerinde, 1 ton ile 80 tona kadar olan yüklerin taşınmasında kullanılır

Elektrikli forkliftler, transpaletler, personel yükseltici platformlar (manlift), havacılık yer destek ekipmanları, istif makinaları, akülü/elektrikli çekiciler ihtiyaç duydukları enerjiyi kurşun asit traksiyoner akü, jel akü veya lityum akülerden karşılamaktadır.

Tak/Çalıştır yapısı, 2 saatte hızlı şarj, ara şarja uyum, 3000+ çevrim ömrü ve tam bakımsızlık gibi özellikleriyle lityum iyon aküler (li-ion) ve LiFePo4 Aküler hakkında daha fazla bilgi alabilmek için, 0262 311 20 21 telefon numaramızdan ya da www.ankoenerji.com.tr web sitemizi inceleyerek bilgi edinebilirsiniz.