Elektrikli Forklift

Elektrikli Forklift, Akülü Forklift, Lityum Batarya ve Lityum Piller

Lityum özellikleri itibari ile birçok alanda kullanılmaktadır. Örneğin, elektronik eşyaların pil ve bataryalarında lityum piller ya da lityum bataryalar kullanılmaktadır. Lityum iyon bataryalar hafif, düşük maliyetli, çok hızlı şarj edilebilmesi sayesinde kullanıcı ve üreticiye büyük avantajlar sağlamaktadır. Yeniden doldurulabilme özelliğine sahip olan geleceğin teknolojisi lityum piller / lityum bataryalar, güvenli ve bakımı kolay olup aynı zamanda çevreye zarar vermeyen bir pil teknolojisi olarak da ayrıca dikkat çekmektedir.

2013’den bu yana üreticisi olduğumuz Solion Battery markası ile endüstriyel firmaların ve golf hizmeti veren otellerin lityum akü ihtiyaçlarının karşılıyoruz. Günümüzde oldukça tercih edilen lityum aküler, yerli ve milli mühendislik ekibimizin sağladığı sistem ve patentli BMS (Akü Kontrol Kartı) teknolojimiz ile akü hücrelerinin dengeli bir şekilde doldurulmasını sağlayarak araçlarınızın ihtiyaç duyduğunuz her an kullanıma hazır olmasına olanak sağlamaktadır. Hizmeti verdiğimiz tüm ekipmanlar hakkında bilgi almak için 0262 311 20 21 telefon numaramızdan ya da www.ankoenerji.com.tr web sitemizi inceleyerek bilgi edinebilirsiniz.


Akü, elektrikli bir forkliftin en önemli unsurudur. Akü maksimum performans için  enerji sağlamanın dışında, denge ve ağırlık elemanı olarak da önemli bir işlev göstermektedir. Ancak lityum aküler sağladığı olumlu ve pratik şartlardan dolayı traksiyoner aküler (kurşun-asit aküler)'in önüne geçmiştir. Lityum aküler endüstriyel araçlarınıza uzun süreli performans sağlamaktadır. Tranksiyoner akülere göre yüksek talep ve uzun ömre sahip olan lityum aküler, uzun vardiyalarda ara vermeden çalışmayı sağlar. Forklift akülerinizi kolaylıkla traksiyoner akülerden (kurşun-asit akü) lityum aküye dönüşümünü sağlayabilirsiniz.